Interieur advies

ALLES PERFECT OP ELKAAR AFGESTEMD

Bij een nieuw huis kan het handig zijn om in een vroeg stadium advies te vragen, voor practische tips, die invloed hebben op de (bouw)tekening. B.v. voor het plaatsen van koven. Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen van een gordijnrail? Wij kunnen u hierbij adviseren. Door onze kennis te combineren met uw wensen, kom je tot een persoonlijke inrichting.

Styling advies

UW HUIS IS HET WAARD

Wij van Meijer Hoorn maken er graag iets bijzonders van. Door uw wensen in kaart te brengen. De mogelijkheden van uw huis te verkennen en u te laten zien, wat een kleur combinatie of materiaalkeuze voor uw inrichting doet. Zo wordt opnieuw inrichten iets waar u zich op kunt verheugen.

Kleur advies

DE KRACHT VAN SAMEN DOEN

De kracht van ons advies is dat we het samen doen. Kleur is tenslotte emotie. Je herkent jezelf in het kleurplan, maar toch is het een kleurenpalet waar je zelf niet op gekomen was. Mensen vinden het advies vaak verrassend en zijn zich ineens veel meer bewust van hun eigen woonwensen en smaak. Advies kan door Meijer Hoorn uiteraard ook bij u thuis gegeven worden.

Interieur Totaal Concept

WIJ DENKEN OVERAL AAN

Met gordijnen, zonwering en de juiste vloer biedt Meijer Hoorn u een totaal concept. U kunt alles voor uw raam-, vloer & wanddecoratie in één winkel uitzoeken en wij zorgen voor de perfecte uitvoering. We meten alles in de woning op en kijken gelijk of de juiste keuze is gemaakt. Naast een perfecte uitvoering is een goede service en garantie ook belangrijk. Uiteraard laten wij uw woning netjes en opgeruimd achter zodat u direct kunt genieten van uw interieur.