Gordijnen

STIJLVOL, VERZORGD EN WARM AANGEKLEED

Gordijnen brengen warmte en sfeer inde huiskamer.De inrichting van uw woning kan er toe bijdragen dat de energiekosten beperkt blijven. Goede isolerende stoffen zorgen voor een goede warmte buffer. Ook zorgen de gordijnen voor de juiste akoestiek in de woonkamer Voor elke woonstijl is een gordijn te vinden, of het nu om eigenzinnig modern of een combinatie van stoere, landelijke romantiek gaat. Wij maken gordijnen op maat.

Wij zoeken voor elk raam een oplossing die rekening houdt met de lichtinval, het gebruik dat u van uw vertrek maakt, de stijl die bij u past en de privacy die u wenst.

Vouwgordijnen

DECORATIEVE STOFFEN OP MAAT GEMAAKT

Elk vouwgordijn heeft z’n eigen uitstraling, van luxueze zijde of linnen, tot stoffen met structuur en prachtig katoen. De vouwgordijnen worden op maat gemaakt en kunnen tot 400cm. breed en electrisch bedienbaar tot 600 cm. gemaakt worden. Er zijn verschillende modellen, variërend met baleinen aan de achterzijde of voorzijde, zonder baleinen. Opties voor decoratieve afwerkingen.

Vitrage

VOOR DE ALLERMOOISTE PLOOIEN…

In Between gordijnen zijn de trend. Het woord zegt het al, het zit tussen vitrage en overgordijnen in. Het voordeel hiervan is, dat u maar een gordijn nodig heeft. Overdag schuift u het heerlijk open en ’s avonds biedt het net voldoende privacy. Vitrage is transparanter. Het confectioneren is erg belangrijk. We laten u graag zien wat het effect van een mooie plooi is, zodat uw vitrage onberispelijk komt te hangen.

Roedes/Rails

GORDIJNROEDES MAKEN JE GORDIJN COMPLEET.

De collectie is gebaseerd op verschillende stijlen. Moderne RVS uitvoering, industriële steigerdelen of een klassiek model. Roede’s kunnen zowel op de muur of aan het plafond bevestigd worden. Trend op dit moment zijn railroede’s. Bij dit systeem heeft het de uitstraling van een roede maar het comfort van een railsysteem, doordat in de roede de gleiders lopen. Ook kunt u kiezen uit verschillende rails in verschillende kleuren o.a. aluminium-wit-messing-brons enz.

Horren

INSECTENVRIJ VENTILEREN

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. De horren worden op maat gemaakt. De profielen zijn in meerdere kleuren leverbaar, passend bij uw kozijn.

Tevens zijn er verschillende types gaas: grijs, zwart, wit en speciaal pollengaas, dit gaas is aan te bevelen bij o.a. stof- en grasallergieën. Het pollengaas houdt 99% van de graspollen tegen. Voor elk type raam ,b.v draaikiepramen zijn horren te verkrijgen. Ook voor deuren zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit een plissehordeur -schuivendehordeur – scharnierendehordeur- en een oprolbarehordeur.