Tapijt

NIETS IS ZO ZACHT

Tapijt heeft als eigenschap dat het bijzonder comfortabel is. Heerlijk zacht voor mensen die ervan houden om met een kussen, een boek of een partner zich lekker op de grond voor de haard of TV te nestelen. Vloerbedekking is er in allerlei kleuren te verkrijgen. Ook in verschillende samenstellingen is tapijt leverbaar b.v. polyamidegarens of zuiver scheerwol. Kortpolig of hoogpolig tapijt. U kunt ook voor tapijttegels kiezen. Bovendien isoleert tapijt enorm, is het geluiddempend en voelt zacht aan. Op de trap is tapijt een echte aanrader. Het loopgedeelte van de trede is zacht en extra geluiddempend. Heeft u plannen voor een nieuw tapijt, kijkt u dan eens bij de topmerken van Meijer Hoorn.

Marmoleum/linoleum

EEN VAN NATURE NATUURLIJKE VLOER

Natuurlijke ingrediënten vormen het karakter van een echte marmoleum vloer. De belangrijkste grondstoffen van Marmoleum zijn: lijnolie, hars, houtmeel, kalksteen, pigmenten en jute. Bovendien zijn al deze grondstoffen afbreekbaar. Als de basis wordt gevormd door een marmoleum vloer, kunt u dit prachtig combineren met andere natuurproducten.

Marmoleum is 200 cm. breed en kan ook in tegels geleverd worden of in fresco tinten. Marmoleum is niet indrukgevoelig, slijtvast, geschikt voor vloerverwarming en onderhoudsvriendelijk.

PVC

STROKEN VINYL, GEMAAKT VAN HETEROGENE PVC

PVC vloeren bestaan uit stroken die worden opgebouwd uit meerdere lagen PVC. De stroken worden vervolgens afgewerkt met een zware, transparante toplaag. Een PVC vloer is een alternatief voor parket, laminaat en natuursteen. PVC heeft unieke eigenschappen nl. het is bijzonder sterk, eenvoudig in onderhoud, geluiddempend en bovendien geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Een PVC vloer kan ook geleverd worden met een uniclic lijmloos verbindingssysteem. Onder het HDF is een isolerende kurklaag aangebracht. Met een PVC uniclic is de installatie van uw vloer snel en eenvoudig te volbrengen.

Vinyl

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE VLOER

Een vinyl vloer is heel goed bestand tegen water, koffie, thee, wijn, bier etc. Een vinyl vloer kan los gelegd worden tot 40 m2. Bureaustoelwieltjes zijn geen probleem, het vinyl wordt dan gelijmd.

Voor wie een mooie houten vloer wil hebben, maar geen zin heeft in geklos en ingewikkeld onderhoud zijn er prachtige houtstructuren leverbaar. Stoer, gebleekt of vergrijsde tinten. Vinyl is geschikt voor vloerverwarming en leverbaar in 200, 300 en 400 cm.

Laminaat

EEN VLOER WAAR OP GELEEFD KAN WORDEN

Een laminaatvloer heeft een gesloten oppervlaktestructuur, waardoor vuil en stof zich niet aan de vloer kan vasthechten.

Een vloer moet natuurlijk bestand zijn tegen dagelijks intensief gebruik. De collectie bestaat o.a. uit extra lange en extra brede planken met groef. Lengte 205 cm. breedte 20.5 cm. of 23.8 cm. Levensechte tegels stralen luxe en klasse uit. De vloer die u kiest, bepaalt de sfeer in uw huis.

Karpetten

ZACHT VOOR UW VOETEN EN ZACHT VOOR UW OREN

Karpetten zijn ideaal op harde, vlakke vloeren, zoals op parket of laminaat, omdat een karpet uitstekend geluid absorbeert. We kunnen karpetten op maat voor u maken. Alles is mogelijk, hoogpolig, laagpolig of met een borderrand. Wilt u een karpet dat extra volumineus lijkt en mooi “zwaar”ligt, dan vouwen we de randen naar binnen en voeren we het karpet met een speciaal ondertapijt.