Zonwering

Horizontale jaloezieën

UV-bescherming en daglichtregeling

De aluminium lamellen zijn leverbaar in 16, 25, 35, 50 en 70 mm. en in meer dan 230 kleuren. De horizontale jaloezie biedt u comfort en een goede lichtregeling.

Verticale jaloezieën

UV bescherming en daglichtregeling

Verticale jaloezieën worden ook wel lamellen genoemd. Deze lamellen bieden bescherming tegen de zon en bieden privacy. De lamellen kunnen geleverd worden in stof, aluminium of pvc. De breedte’s variëren van 70-89-127 of 250mm. Verticale jaloezieën zijn met name heel geschikt voor b.v. een schuifpui.

Rolgordijnen

Decoratie en sfeervol

Het alom bekende rolgordijn is vernieuwd met schitterende stoffen. XL rolgordijnen van het merk Luxaflex zijn geschikt voor de grotere ramen, die steeds meer in moderne architectuur worden toegepast. Grote breedtes worden moeiteloos overspannen en uitgekiende systemen maken de bediening licht en de montage eenvoudig.

Duo rolgordijnen

Unieke combinatie van lichtregeling

Een duo rolgordijn is ideaal voor het filteren van het licht, zoals u het wil. Door de transparante en niet transparante delen ten opzichte van elkaar te verschuiven, kunt u op ieder moment van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval.

Plissé shades

Zonwering met e.v.t. extra Topar (warmtewerende) coating

Praktische sfeermakers en een perfecte zonwering voor kleine ramen. De collectie brengt een ruime keuze aan uni’s, kleuren en decoratieve stoffen in vier transparanties. Sommige stoffen worden voorzien van een coating. Een Topar coating is een warmte en zonlicht reflecterende coating, die geen effect heeft op de kleur van de plissé shades.

Paneel gordijnen

De oplossing voor een schuifpui

Paneel gordijnen brengen de verticale beleving op een nieuw niveau, met een heel eigen kijk op grote ramen. Panelen zijn rechte lappen stof van 40 cm. tot max. 130 cm. breed per paneel en worden op maat gemaakt. De panelen schuiven achter elkaar langs en kunnen ook afzonderlijk van elkaar geschoven worden met behulp van een trekstang. Het is mogelijk de paneelgordijnen met baleinen in segmenten te verdelen.

Facette shades

Overgordijnen overbodig

Dit aantrekkelijke product combineert de stijlvolle warmte van gestructureerde stof met de eenvoud van een raambekleding, die probleemloos omhoog en omlaag kan worden gebracht. Door de transparante- en niet transparante delen ten opzichte van elkaar te verschuiven, kunt u op ieder moment van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval.

Silhouette shades

Silhouette met sunscreen

Drie producten in één jaloezie, vitrage en gordijn. Practisch als jaloezieën, licht als zijde en elegant als gordijnen. De ingenieuze constructie van silhouette shade’s, met doorschijnende voile aan de voor- en achterzijde maakt het mogelijk het binnenvallende licht in uw huis te filteren en uw privacy te vergroten. Silhouette is een prima zonwering. Als de lamellen geopend zijn zorgen ze voor een uv bescherming tot 88%. Indien de lamellen gesloten zijn zelfs 99%.

Vlinder jaloezieën

Een echte eyecatcher

Een bijzondere combinatie, de vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één uniek product. De lamellen kunnen uitvouwen, waarna de uiteinden van de lamellen elkaar raken. Zo oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn de lamellen niet gevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie.